En bra start på samarbetet med Hectronic/Acal

Samarbetet mellan LTC och Hectronic AB/Acal BFI Nordic AB har fått en bra start. Sedan ett antal månader har LTC hanterat drift av system och infrastruktur, men också levererat IT-support till företagens cirka 50 medarbetare i Stockholm, Uppsala och Oslo. Utöver detta har LTC också drivit ett antal förbättringsprojekt inom IT.

Stefan Löf, VD för Hectronic och Acal, kommenterar samarbetet så här: Vi har arbetat med LTC ett tag nu och det har fungerat riktigt bra. Jag vill framför allt lyfta fram deras förmåga att identifiera och driva förbättringsprojekt.”

Kort om Hectronic

Hectronic och Acal delar såväl ledningsfunktioner som kontor och ingår i den internationella företagsgruppen discoverIE Group plc. Hectronic utvecklar kundanpassade datorer och systemlösningar för specifika branscher och industrier. Acal är en värdeadderande distributör av teknikkomponenter.

Kort om LTC
LTC är ett Stockholmsbaserat IT-tjänstebolag i snabb tillväxt. LTC finns till för de små och medelstora företag som prioriterar säkerhet och efterfrågar ett helhetsansvar för en väl fungerande IT-funktion.