Fågelbro Golf & Country Club i partnerskap med LTC

Fågelbro Golf & Country Club har valt att låta LTC bygga upp och sköta IT-funktionen. Det omfattar ett helhetsansvar för att såväl datakommunikation som system fungerar, men också att IT-säkerheten upprätthålls på en bra nivå. LTC ansvarar också för att hjälpa personalen på Fågelbro när problem uppstår, stora som små.

Maria Guslin, VD på Fågelbro Golf & Country Club, kommenterar partnerskapet så här: För att ge våra medlemmar och gäster den service och upplevelse de förväntar sig, så är en fungerande IT-miljö helt nödvändig. Vi vet att LTC kan ge oss detta. Det är samtidigt lite kul att LTC är både leverantör och kund till oss, men också sponsorer.

Kort om Fågelbro Golf & Country Club

Fågelbro är en unik upplevelse, inte bara för golfspelare. Förutom en 18-hålsbana i fantastisk kondition kan vi erbjuda förstklassiga Country Club-aktiviteter såsom korthålsbana, tennis, squash, gym, yoga, massage, bridge, ridning, eller ett dopp i vår uppvärmda utomhuspool. Den vårdade vackra skärgårdsmiljön i kombination med hög kvalitet och bästa tänkbara service ger våra gäster och medlemmar en positiv upplevelse och trivsam atmosfär.

Kort om LTC

LTC är ett Stockholmsbaserat IT-tjänstebolag i snabb tillväxt. LTC finns till för de små och medelstora företag som prioriterar säkerhet och efterfrågar ett helhetsansvar för en väl fungerande IT-funktion.