Hotel Birger Jarl väljer LTC som IT-partner

Hotel Birger Jarl, inklusive systerhotellen Hotel Tegnérlunden och Hotel Micro, har valt LTC som partner inom IT. Förutom att IT-systemen flyttats till LTC’s serverplattform, så har LTC också ett ansvar för att stödja Hotel Birger Jarl med rådgivning kring komplexa och viktiga frågor såsom exempelvis IT-säkerhet. Hotel Birger Jarl tar vid behov också hjälp med daglig support till personal och gäster.

Marianne Hultberg, VD, kommenterar avtalet så här; ”Samarbetet startade med att LTC drev ett av våra viktiga IT-projekt och vi fick en god upplevelse av denna samverkan. IT är ett område där utvecklingen fortsatt går snabbt och där vi behöver ligga i framkant. Vi har valt LTC för att vi vill ha en stabil och pålitlig IT-partner. Vi tror att de kan ge oss rätt rådgivning i de vägval och beslut vi står inför framöver.

Kort om hotellen
Hotel Birger Jarl erbjuder 271 rum, restaurang, lobbybar och en stor konferensvåning med egen entré från Birger Jarlsgatan. Systerhotellen Hotel Tegnérlunden med 102 rum, frukostmatsal och lobbybar samt Hotel Micro med 33 kabinrum ligger båda intill lugna parken Tegnérlunden. Hotellen är centralt belägna med närhet till allt vad Stockholm har att erbjuda. Du blir bemött med värme, engagemang och omtänksam service. En plats där det är lätt att trivas.
Genom att bo på hotellen bidrar du automatisk till en god sak då vinsten från verksamheten går till ägaren, Immanuelskyrkan, som driver flera välgörenhetsprojekt i Sverige och utlandet.

Kort om LTC
LTC är ett Stockholmsbaserat IT-tjänstebolag i snabb tillväxt. LTC finns till för de små och medelstora företag som prioriterar säkerhet och efterfrågar ett helhetsansvar för en väl fungerande IT-funktion.