Johan Söderström, VD

Mitt sätt att tänka när det kommer till ledarskap, bygga företagskultur och skapa framgång är främst hämtat från min bakgrund i lagidrotten. Min erfarenhet är att ett väl fungerande lag kräver ett ledarskap där individernas unika förmågor och prestationer ges utrymme och uppmärksamhet, men inte på bekostnad av ett väl fungerande samarbete och sammanhållningen i gruppen. Om vi kan balansera detta på ett bra sätt varje dag, under lång tid, då skapar vi en stark företagskultur som kommer att leda till framgångar.

Att skapa en stark kultur innebär inte bara att få människorna på LTC att fungera tillsammans. Våra kunder är lika mycket en del av vårt lag. Att ihop med kunderna ta oss an utmaningar och samtidigt ta tillvara på möjligheter som tekniken ger oss är det som driver oss. LTC är långt ifrån den största spelaren på planen. Vår storlek gör oss däremot snabba och rörliga och har man inte de största musklerna så behöver man kompensera genom att vara bättre på att läsa spelet, samverka och spela smart. Det tror jag vi kan bli bäst på.

Jag vet att IT kan vara svårbegripligt och krångligt att förstå. När man rekommenderar en tekniskt avancerad produkt eller lösning så blir den största utmaningarna att försöka beskriva den på ett sätt som gör att mottagaren kan förstå nyttan eller resultatet av den. Här tycker jag att IT-branschen som helhet har ett stort förbättringsområde och här vill jag att min personal ska visa vägen.

Sammanfattningsvis har jag ett rätt enkelt jobb. Klarar jag bara av att skapa bra förutsättningar för min personal och laget samtidigt som vi klarar av att kommunicera nyttan av teknik så lär våra framgångar fortsätta.

Om LTC

LTC är ett Stockholmsbaserat IT-företag. LTC finns till för de små och medelstora företag som prioriterar säkerhet och efterfrågar ett helhetsansvar för IT-funktionen. Det omfattar dels ett ansvar för den verksamhetskritiska IT-infrastrukturen hos våra kunder. Det vill säga drift och underhåll av såväl datakommunikation, verksamhetskritiska system som det digitala skyddet mot intrång och virus. Det omfattar också support till våra kunders medarbetare på dag-, kvälls- och helgtid.

Kontakt - Affärsdialog

Vill du veta mer om våra tjänster, vilka kunder vi arbetar med eller vilka partners vi samarbetar med, så är du välkommen att kontakta oss.

telefon

Växel
+46 (0)
8 16 03 30
info@ltcs.se

1

Johan Söderström
VD
+46 (0)70 310 23 73
johan.soderstrom@ltcs.se

6

Roger Hammarberg
Kundansvarig
+46 (0)73 745 05 59
roger.hammarberg@ltcs.se

Vi skulle gärna höra från dig.

+46 (0)8 16 03 30 - info@ltcs.se

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.