Johan Söderström, VD

Mitt sätt att tänka när det kommer till ledarskap, bygga företagskultur och skapa framgång är främst hämtat från min bakgrund i lagidrotten. Min erfarenhet är att ett väl fungerande lag kräver ett ledarskap där individernas unika förmågor och prestationer ges utrymme och uppmärksamhet, men inte på bekostnad av ett väl fungerande samarbete och sammanhållningen i gruppen. Om vi kan balansera detta på ett bra sätt varje dag, under lång tid, då skapar vi en stark företagskultur som kommer att leda till framgångar.

Att skapa en stark kultur innebär inte bara att få människorna på LTC att fungera tillsammans. Våra kunder är lika mycket en del av vårt lag. Att ihop med kunderna ta oss an utmaningar och samtidigt ta tillvara på möjligheter som tekniken ger oss är det som driver oss. LTC är långt ifrån den största spelaren på planen. Vår storlek gör oss däremot snabba och rörliga och har man inte de största musklerna så behöver man kompensera genom att vara bättre på att läsa spelet, samverka och spela smart. Det tror jag vi kan bli bäst på.

Jag vet att IT kan vara svårbegripligt och krångligt att förstå. När man rekommenderar en tekniskt avancerad produkt eller lösning så blir den största utmaningarna att försöka beskriva den på ett sätt som gör att mottagaren kan förstå nyttan eller resultatet av den. Här tycker jag att IT-branschen som helhet har ett stort förbättringsområde och här vill jag att min personal ska visa vägen.

Sammanfattningsvis har jag ett rätt enkelt jobb. Klarar jag bara av att skapa bra förutsättningar för min personal och laget samtidigt som vi klarar av att kommunicera nyttan av teknik så lär våra framgångar fortsätta.

Om LTC

Man skulle kunna tro att vi är en startup, men tittar du lite närmare så kommer du se en lång historik och en väldig massa erfarenhet. Vi har varit verksamma inom IT-området sedan 1990 och har de senaste tio åren gjort det som en del av LanTeam. Men, från och med 2017 står vi på egna starka ben – vi blir LTC. Vi kommer fortsätta arbeta tillsammans med LanTeam då de finns kvar som ägare men också i form av ett nära operativt samarbete – och det gör oss bara ännu starkare.

LTC finns till för de små och medelstora företag som efterfrågar ett helhetsansvar för att deras IT–stöd fungerar. Med IT-säkerhet i fokus ser vi till att du kan skala upp din verksamhet utan växtvärk men också skala ned den på ett sätt som gör att IT-kostnaderna snabbt reduceras. Vi är också rådgivaren som ser till att du gör rätt vägval när det kommer till frågor som; Hur ska vi designa och sätta upp vår IT-miljö så att den stödjer vår affär med kunderna på ett optimalt sätt samtidigt som den underlättar för våra medarbetare? Hur skyddar vi vår affärsinformation från intrång utifrån?

Kontakt - Affärsdialog

Vill du veta mer om våra tjänster, vilka kunder vi arbetar med eller vilka partners vi samarbetar med, så är du välkommen att kontakta oss.

telefon

Växel
+46 (0)
8 16 03 30
info@ltcs.se

1

Johan Söderström
VD
+46 (0)70 310 23 73
johan.soderstrom@ltcs.se

6

Roger Hammarberg
Kundansvarig
+46 (0)73 745 05 59
roger.hammarberg@ltcs.se

Vi skulle gärna höra från dig.

+46 (0)8 16 03 30 - info@ltcs.se

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.