LTC och Hotel Giò i lyckat samarbete

Vi var i slutet av januari och hade precis avslutat det första projektmötet för år 2020. Hotel Giò skulle enligt plan slå upp portarna den 31:a mars och vi kunde konstatera att projektet löpte på utan problem. IT-infrastrukturen var redan då i det närmaste klart och byggdelen av projektet var också bra i fas. Vi lämnade alla mötet med en positiv känsla och såg inga hinder för en lyckad invigning. Några veckor senare hade allt förändrats. Covid-19 hade då vänt upp och ned på hela tillvaron.  

Hotel Giò hamnade därmed i en extremt svår situation och det hade varit lätt att förstå om invigningen lagts på is. Uttalandet från Eva Ilskog, Hotellchef, i pressmeddelandet säger det mesta om attityden hos ledning och personal bakom Hotel Giò; ”Kan det vara världshistoriens sämsta tajming? Förmodligen. Men vi kör ändå. Hotel Giò och restaurang & bar Mama Giò öppnar om en vecka. I väntan på ljusare tider håller vi värmen och energin uppe innanför väggarna, viruset lämnar vi utanför.”  

Vi på LTC är stolta över det projekt vi levererade, men också tacksamma över att få jobba ihop med så många proffsiga och kreativa människor. Eva Ilskog kommenterar samarbetet med LTC så här; ”Jag har varit med om några nyetableringar av hotell och det brukar finnas en del utmaningar i att få till IT-infrastrukturen i tid och enligt budget. I det här projektet har dock samarbetet med teamet på LTC fungerat i det närmaste perfekt. Jag vill också ge extra beröm till Ola från LTC som agerat projektledare från deras sida.” 

Kort om Hotel Giò
På Giò kommer du hem till en stor, varm och glad familj. En familj med nyfikenhet och som har ett genuint intresse för sina gäster. Här på Råsundavägen 1 i Solna finns 180 rum och kök – och det stora vardagsrummet, där det finns alla möjligheter att jobba, umgås med vänner, anordna mingel eller se intima livespelningar. Därför kallar vi Giò för ”the Social Hub Hotel”. Giòs inredning är inspirerat av italienskt 50-tal. Giò erbjuder även ett inbjudande gym med känsla av vardagsrum och inte minst Mama Giò – hotellets bar, restaurang och terrass som serverar italiensk mat och dryck i en varm och välkomnande atmosfär.

Kort om LTC
LTC är ett Stockholmsbaserat IT-tjänstebolag i snabb tillväxt. LTC finns till för de små och medelstora företag som prioriterar säkerhet och efterfrågar ett helhetsansvar för en väl fungerande IT-funktion.