LTC och Setterwalls Advokatbyrå i samarbete

Sedan ett antal månader har LTC stärkt upp IT-funktionen på Setterwalls Advokatbyrå. LTCs uppdrag är dels att hjälpa till med IT-support för Stockholmskontorets cirka 140 medarbetare, men också att ge råd och leda förbättringsarbeten inom IT.

Anna-Lena Jonsson, Ekonomichef på Setterwalls, kommenterar samarbetet så här: ”Vi har arbetat med LTC ett tag nu och det har fungerat riktigt bra. Bolaget är flexibelt och de tekniker som bemannar supporten är kunniga och serviceorienterade. Vi har också fått värdefull rådgivning och hjälp att driva projekt.”

Kort om Setterwalls Advokatbyrå
Setterwalls Advokatbyrå består av cirka 260 medarbetare som utgår från något av fullservicekontoren i Stockholm, Malmö eller Göteborg. På Setterwalls Advokatbyrå får du alltid tillgång till det bästa teamet. När vi säger bäst menar vi inte bara spetskompetensen inom ett visst område eller erfarenheten av en specifik bransch. Lika viktig som kompetens och erfarenhet är teamets personlighet. På Setterwalls är vi entreprenörsdrivna och värdesätter att jobba tillsammans med våra klienter.

Kort om LTC
LTC är ett Stockholmsbaserat IT-tjänstebolag i snabb tillväxt. LTC finns till för de små och medelstora företag som prioriterar säkerhet och efterfrågar ett helhetsansvar för en väl fungerande IT-funktion.