LTC och Stureplansgruppen i samarbete

Sedan hösten 2022 har LTC bemannat IT-funktionen på Stureplansgruppen. LTCs uppdrag var då i första hand att agera kravställare/beställare gentemot befintliga leverantörer, men också att initiera och driva förbättringsprojekt. Det uppdraget har med åren successivt breddats och ansvaret fördjupats. Tillsammans med centrala beställare på Stureplansgruppen sköter LTC idag den kort- och långsiktiga planeringen av IT-verksamheten. LTC är också ansvariga för den operativa verksamheten, vilket omfattar funktioner såsom löpande support, drift/utveckling av nätverks- och serverinfrastruktur, IT-säkerhetsfrågor.

Jennica Jonsson, Vice VD på Stureplansgruppen, kommenterar samarbetet så här: ”Vi har nu arbetat med LTC i lite drygt två år och upplever dom som kunniga, flexibla och bra på att förstå och hantera dialogen med våra verksamheter. De har hjälpt oss att initiera och driva igenom viktiga förbättringsprojekt och sedan ett tag sköter de nu såväl support som drift av vår IT-miljö. Det känns tryggt!”

Kort om Stureplansgruppen
Stureplansgruppen grundades 1996 för att leverera gästupplevelser i världsklass och flera av Sveriges mest hyllade restauranger, barer och hotell ingår i portföljen. Några av dem är Chez Jolie, Nour, Ekstedt, L’Avventura, Bank Hotel (Small Luxury Hotels), Lucy’s Flower Shop, Röda Huset (The World’s 50 Best Bars) och Gamla Riksarkivet. Stureplansgruppen omsätter 1,6 miljarder och har verksamheter i Stockholm, Göteborg, Åre och Visby.

Kort om LTC
LTC är ett snabbväxande IT-bolag med kontor i Stockholm och Göteborg. LTC finns till för de små och medelstora företag som prioriterar IT-säkerhet och efterfrågar ett helhetsansvar för en väl fungerande IT-funktion