Runö tecknar avtal med LTC

Runö Möten & Events och Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum, med verksamheter i Åkersberga och i Stockholm, har valt att teckna avtal med LTC. Med målsättningen att förbättra tillgänglighet och skydd för sina IT-system har Runö som ett första steg flyttat dessa till LTCs datahall. I LTCs huvuduppdrag ingår också att stödja Runö’s IT-funktion i förbättringsprojekt och daglig support till personal, gäster och kursdeltagare.

Robert Ekstrand,  Verksamhetschef på Runö, kommenterar avtalet så här; ”LTC har på kort tid hjälpt oss att genomföra betydande förbättringar i vår IT-miljö. Våra konferensgäster och kursdeltagare ställer höga krav på teknikstöd. Samarbetet med LTC kommer att underlätta för oss att leva upp till de krav som ställs idag och i framtiden.”

Kort om Runö

Konferensanläggningen Runö Möten & Events är en naturlig mötesplats med lantlig inramning. Vår halvö i Roslagen är som gjord för konferenser, möten, kongresser och events. Här möts en mängd olika företag för att fatta stora beslut inför framtiden eller bara ha roligt.

Folkhögskolan erbjuder arbetsmiljö-, personal- och uppdragsutbildningar, men också tvärfackliga utbildningar och utvecklingsarbete på ett antal områden som berör lärande i fackliga organisationer och andra folkrörelser.  

Kort om LTC

LTC är ett Stockholmsbaserat IT-tjänstebolag i snabb tillväxt. LTC finns till för de små och medelstora företag som prioriterar säkerhet och efterfrågar ett helhetsansvar för en väl fungerande IT-funktion.