We Got You - säker och bekymmersfri vardag - både på jobbet och hemma.

Trots att tiderna för länge sedan förändrats när det kommer till både fysisk arbetsplats och tider då man jobbar, så har inte support och säkerhet hängt med. Detta har nu LTC ändrat på.

Verksamheters datasystem är i dag utsatta för en mängd olika hot och risker. Dessa kan vara allt från oavsiktliga driftstörningar och slarv av personal till angrepp utifrån och sabotage. På kontoret så har ni troligtvis både säkerhetsrutiner och brandväggar men hur ser det egentligen ut när dina anställda kommer hem?

De flesta känner igen sig i kvälls- eller helgarbete framför TV:n och hur irriterande det är när datorn eller applikationerna inte fungerar som de ska. Vill inte Du skilja dig från mängden och erbjuda dina anställda IT-support även när de inte är på kontoret?

Kontakta oss redan idag så tittar vi på hur vi kan hjälpa er både på jobbet och hemma!

We Got You - bekymmersfri IT-support på vardag, kväll och helg. Garanterat.

Trots att hotell- och restaurangnäringen har varit en sån teknikkrävande bransch under lång tid, så har inte supporterbjudandet från IT-leverantörerna hängt med i utvecklingen. Detta har nu LTC ändrat på.

Verksamheters datasystem är i dag utsatta för en mängd olika hot och risker. Dessa kan vara allt från oavsiktliga driftstörningar och slarv av personal till angrepp utifrån och sabotage.

Vi vet, av erfarenhet, att ett fungerande WiFi, kunna ta emot bokningar eller
betalningar är lika viktigt, om inte viktigare på kvällar och helger så har du egentligen råd att inte ha en garanterad IT-support under dessa timmar?

Kontakta oss redan idag så tittar vi på hur vi kan hjälpa er att säkerställa en fungerande IT-miljö även på kvällar och helger!

Nyheter

spg-ltcs

LTC och Stureplansgruppen i samarbete

ltcs-1920x1080

LTC växer teknikteamet

ltcs-1920x1080-tillvaxt

LTC fortsätter sin tillväxtresa

ltcs-henrik

LTC välkomnar Henrik

setterwalls-ltcs

LTC och Setterwalls Advokatbyrå i samarbete

ltcs-per

LTC välkomnar Per till teamet

ltcs-acal-hectronic

En bra start på samarbetet med Hectronic/Acal

gio-nyhet

LTC och Hotel Giò i lyckat samarbete

stolthet-ltcs

Stolthet är ordet för dagen

LTC Spotlight

Johan
VD

Mitt sätt att tänka när det kommer till ledarskap, bygga företagskultur och skapa framgång är främst hämtat från min bakgrund i lagidrotten.

Niklas
Tekniker

Jag läste datateknik på gymnasiet och blev erbjuden ett jobb som datasupport redan innan jag tagit studenten.

Ola
Tekniker

Som ung hade jag egentligen tänkt att bli gympalärare eller sjukgymnast. Träning och hälsa har alltid legat mig varmt om hjärtat och det var inom det jag såg mig själv arbeta i framtiden.

Referenser

För merparten av våra kunder är vi deras IT-funktion. Vad det innebär kan variera något beroende på vilken typ av verksamhet och krav kunden har. Vi har dock kunder från en mängd olika branscher och vill ni komma i kontakt med ett företag med liknande verksamhetskrav som ni och som också har erfarenhet av oss, så ordnar vi gärna den kontakten åt er.

Det här är vi

Johan, VD på LTC, berättar om tillväxten det senaste verksamhetsåret, vad som ligger bakom framgångarna och nyckelfaktorer för framtiden.

Vi gör IT begripligt för dig

Vi vill leda en förändring när det kommer till hur IT och teknik kommuniceras till dig som är beslutsfattare. När branschen idag kommunicerar behov av åtgärder i den tekniska plattformen, så är det i princip omöjligt att förstå vilka positiva effekter en investering kommer att ha på verksamheten eller vilka risker du utsätter den för om du avstår. Vi lovar att göra IT och teknik begripligt för dig.

Din digitala säkerhetsvakt

Idag är det en självklarhet att kommunicera och göra affärer med sina kunder genom olika digitala kanaler. Konsekvensen av den digitala närvaron är att företaget då också utsätts för större risker. Det kan handla om virus som förstör era system eller digital brottslighet som ger stora ekonomiska konsekvenser på din verksamhet. Vi har kompetensen att skydda din verksamhet från detta.

Support, oavsett tid och plats

Att hitta en bra balans mellan arbete och privatliv är idag inte lätt. Arbete på kontoret mellan 8 till 17 skapar inte alltid de bästa resultaten. Några timmars arbete på ett café mellan möten eller framför TV:n när barnen somnat är ibland både smartare och nödvändigt. En attraktiv arbetsgivare behöver därför erbjuda en teknisk plattform som möjliggör distansarbete, men också en support som stödjer personalen oavsett tid och plats.

Om LTC

LTC är ett Stockholmsbaserat IT-företag. LTC finns till för de små och medelstora företag som prioriterar säkerhet och efterfrågar ett helhetsansvar för IT-funktionen. Det omfattar dels ett ansvar för den verksamhetskritiska IT-infrastrukturen hos våra kunder. Det vill säga drift och underhåll av såväl datakommunikation, verksamhetskritiska system som det digitala skyddet mot intrång och virus. Det omfattar också support till våra kunders medarbetare på dag-, kvälls- och helgtid.

Lediga jobb

Här hittar ni lediga jobb just nu.

IT Tekniker till LTC

Kontakt

Vill du veta mer om våra tjänster, vilka kunder vi arbetar med eller vilka partners vi samarbetar med, så är du välkommen att kontakta oss.

telefon

Växel
+46 (0)
8 16 03 30
info@ltcs.se

1

Johan Söderström
VD
+46 (0)70 310 23 73
johan.soderstrom@ltcs.se

6

Roger Hammarberg
Kundansvarig
+46 (0)73 745 05 59
roger.hammarberg@ltcs.se

Vi skulle gärna höra från dig.

Tel : +46 (0)8 16 03 30

Mail: info@ltcs.se

Vi använder cookies på vår webbplats. Om du fortsätter utan att ändra dina inställningar så ger du ditt medgivande till att cookies från LTCS.se används.